Simon Vejbæk Kinch

Håndbog i linoliemaling

Håndbog i linoliemaling - og tilhørende teknikker 2009 / UDSOLGT FRA KKART's FORLAG. Bogen kan i stedet bestilles gennem Linoliebutikken, tlf. 72302033 og Linolie & Pigment, tlf. 75752382
Simon Vejbæk Kinch
Distribution: KKArt forlag
2. udgave

Simon Vejbæk Kinch er medarbejder i KKArt. Han er maler og rådgiver i historiske teknikker, og arbejder med istandsættelse af fredede og bevaringsværdige bygninger.

Bogen giver indsigt og forståelse og bygger på forfatterens egen erfaring og glæde over de gode materialer ved arbejdet med linoliemaling og de tilhørende teknikker.

Der arbejdes med den olierevne farve, hvorfra der røres strygefarve til hver sit formål. Bogen tager udgangspunkt i en enkel og nutidig synsvinkel, herunder simple blandingsforhold.

I et afsnit belyses problemers årsager og deres afhjælpning. Der gives både »den lette anvisning« og samtidig præsenteres arbejdsmetoder på flere niveauer.

De tilhørende teknikker omhandler lakfarve, limfarve, tempera/kompositionsmaling, trætjærefarve, hvidtekalkning og silikatmaling.

Bogen vil være nyttig for enhver, der giver sig i kast med traditionelle maleteknikker og formidler budskabet både til den entusiastiske amatør, den professionelle håndværker og den tøvende bygherre, der er usikker over udfald, metode, tid, pris og holdbarhed.

Bogen kan fra august 2018 KUN bestilles gennem Linolie & Pigment, tlf. 75752382 og Linoliebutikken, tlf. 72302033.

Bestillingsformularen herunder kan derfor ikke længere benyttes!

CAPTCHA
Skriv venligst denne kode i feltet herunder.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.