Portrætmodellering 2015

På kurset vil vi arbejde med en metodisk opbygning af portrættet, med opmåling og opbygning af en grundstruktur, som vil give en solid basis at arbejde ud fra.
Derudover vil vi fokusere på det at se - hvad skal man kigge efter, form, linjer og flader; og på hvordan man afbilleder det sete og skaber et vellignende og karakterfuldt portræt.

Kurset henvender sig både til begyndere og øvede. For begyndere vil kurset give et godt fundament og teknikker som du kan bygge videre på. Er du mere øvet vil du blive styrket i den grundlæggende tilgang til og opbygning af portrætskulpturen. Der vil blive undervist i plenum samt være løbende individuel vejledning.

Ved kursets afslutning vil du have et portræt i ler, som du kan tage med dig hjem - det kræver dog en eller anden form for efterbehandling for ikke at tørre ud og krakelere. Det kan støbes i gips - evt. følgende kursus i gipsafstøbning kan aftales på kurset.

Øvrig info: 

Praktisk
Kursusdato: d. 29. - 31. maj 2015   
Fredag - lørdag - søndag: 10.00 - 17.00
Adresse: Værkstedvej 19, 2500 Valby
Max deltagere 6. Kursusafgift: 1000,- + model og materialer 500,- I alt: kr. 1.500,00

Materialer: Blåler og stativ vil være klar på værkstedet.
Medbring selv: modelleringsværktøjer, krumpasser og lodsnor.
Krumpasseren er essentielt værktøj, hvis du ikke har en sådan kan den købes for ca. 100,- giv i så fald lyd inden kurset.

Tilmelding til Danske Billedkunstnere på dbf@pc.dk eller på telefon: 66 17 97 58. Ved tilmelding gælder princippet 'først til mølle'.  Kurserne afholdes i regi af Danske Billedkunstneres Fagforening:
Kongensgade 60, 2. sal, 5000 Odense C.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i alternative kursusdatoer, er du velkommen til at kontakte Nanna på mail@nannadrewesbrondum.com eller på telefon:  60 77 82 01.

Om Nanna:
Nanna arbejder med figurativ skulptur og portrætskulptur, modellerer i ler og voks og støber i gips og bronze. Hun er uddannet fra Wimbledon School of Art i London i 2003. I 2011 blev hun optaget som medlem af det engelske 'Society of Portrait Sculptors' og har siden 2006 været repræsenteret på deres årlige udstilling 'Face' i London. I 2012 blev hun tildelt selskabets pris for udstillingens bedste portræt.
Nannas portrætbuster er blevet vist på portrætudstillingen på Frederiksborg Slot i Hillerød i 2011 og 2013. Derudover har hun udstillet på Victoria & Albert Museum og Guildhall Art Gallery i London.