Skulptur og Ritualer: Uge 39

KKArt-Kursus med billedkunstneren Elsebeth Sommer som underviser.

Kurset henvender sig til alle, som har lyst til at arbejde med skulpturer i de store rum i naturen. Det er lystfyldt at være en tingfinder og flette naturens liv sammen med materialer fra værkstedet som f.eks. ler, skind, frø, fotos, metal, æsker, hestehår, pil, voks, plast, træ, stof, metal, søm og gips.

I arbejdet med skulpturer er der fokus på strukturer og materialevalg. Det åbner døre til nye rum, når man undersøger materialers muligheder. Kan materialer og form kommunikere på en sanselig måde om et tema? Spændingsfelter og bevægelse kan opstå ved at forene to kontrastfyldte materialer i en skulptur.

Elsebeth`s undervisning indeholder inspirerende oplæg om skulptur og installation. Kurset har fokus på at forbinde krop, skulptur og meditation og derfor er det et ritual at vælge materialer med kroppens sanser. Der gives  individuel tilbagemelding til deltagerne i processen med skulpturer. På kurset vil der også være musik og dans, som inviterer til at få bevidsthed på processen.

 

Øvrig info: 

Tilmelding: KKArt, mail: post@kkart.dk eller telefon 66179758

Spørgsmål angående kurset og overnatning henvendelse Elsebeth Sommer på telefon 42511051 eller på mail: elsebeth.sommer@gmail.com

Efter tilmelding modtager du en praktisk liste med info om de indkøbte materialer og overnatningsmuligheder under kurset. Overnatning koster 100 pr. nat.

Sted : Tigerens Rede, Vestervej 4 A, 8751 Gedved 

Kursus tidspunkt: fredag den 25. sept. 2015 kl 18- 21.30

Lørdag den 26. sept.10-18  og søndag den 27.sept. kl 10- 16  

Pris:  1700 kr. for kursus inkl. materialer der indbetales på KKARrts konto 5391 - 0423758