KKartist Søren Krag (f. 1988) udstiller bl.a. værket "Rabarber"

Et vidtrækkende 'stævnemøde'

 

Indtil nu er fem KKArtists repræsenteret i det nye galleri ’Rendezvous Artspace’, der, som navnet antyder, er et online udstillingsrum. Galleriets formål er først og fremmest at støbe en solid platform for unge, upcoming kunstnere – og selvfølgelig også at få kunsten ud i hjemmene.

Unge kunstnere står på spring for at udstille. Det er imidlertid en barsk branche, hvor det i forvejen kendte har det største udstillings- og salgspotentiale. En stribe unge kunsthistorikere forsøger nu med Rendezvous Artspace at skabe en platform, hvor de unge – både under uddannelse og som færdiguddannede – kan præsentere deres værker.

– Det er et fint initiativ, der medvirker til at fremme den unge kunst, og det bakker vi naturligvis op om, siger direktør Karin Meisl, KKArt.

– Et online galleri kan rumme alt fra de små værker til større installationer og videoværker, der måske ellers aldrig ville blive vist offentligt. Og det er vigtigt, at de unge kommer til – det er dem, der skal bygge fremtiden. Det er også vigtigt for KKArt, der som kunstnernes produktionsvirksomhed er sælger af værkerne. I dag er publikum vant til at færdes på nettet, også når de træffer beslutning om køb af kunst. 

KKartist Nour Fog (f. 1981): "Body Objects"

De fem fra KKArt

De fem kunstnere, der nu får mulighed for at få deres kunst ud over rampen via ’Rendezvous Artspace’ er; Anders Bülow, Søren Krag, Anne-Sofie Overgaard, Moa Alskog og Nour Fog. www.rendezvousartspace.com åbnede sine brede ’døre’ den 1. december 2016.

 

/Helene Dambo

Tags: